O nás

Dovolte, abych se Vám krátce představila. Jmenuji se Markéta Prchalová a v oblasti daňového poradenství a vedení účetnictví pracuji již čtrnáctým rokem. Od roku 2007 podnikám na živnostenský list v oboru činnost účetních poradců, vedení účetnictví a vedení daňové evidence. Vzhledem k rozrůstajícímu se týmu a zvyšující se počtu klientů, jsem se rozhodla v roce 2014 pro založení společnosti s ručením omezeným. Jsme malý tým o čtyřech účetních, které jsou schopné  Vám poskytnou kompletní servis v účetní a daňové problematice.

Naši klienti

Mezi naše klienty patří převážně malé a střední společnosti s velmi rozmanitou škálou podnikání. Poskytujeme služby v oblasti vedení účetnictví, zpracování daňové evidence a daňového poradenství například společnostem podnikající ve stavebnictví, pohostinství (restaurace, kavárny), realitní společnosti, reklamní agentury, zprostředkovatelské agentury, společnosti zabývající se nákupem a prodejem zboží či společnosti poskytující služby v oblasti informačních technologií. Dále poskytujeme naše služby jednotlivým živnostníkům a fyzickým osobám advokátům, umělcům (herci, zpěváci, malíři, skladatelé, spisovatelé), sportovcům, ale také i občanským sdružením. Máme zkušenosti i s rekonstrukcí účetnictví.

Co nabízíme

Můžeme Vám nabídnout spolehlivé a správné zpracování účetnictví. Nabízíme také pečlivost, flexibilitu,  mlčenlivost a diskrétnost je pro nás samozřejmostí. Snažíme se, aby klienti byli vždy spokojeni nejen po stránce vedení účetnictví, ale také po stránce lidské. Aby kontakt s námi Vám byl příjemný, komunikace milá s osobním přístupem ke každému z Vás. Snažíme se také respektovat a dodržovat individuální požadavky klienta.

Pracujeme s programem Pohoda od společnosti STORMWARE, se kterým jsme velmi spokojeni.